Kør årstiden trygt i møde med vinterdæk

Vi går en koldere tid i møde, og ligesom dig selv skal din bil også klædes godt på til vinteren. Ved at skifte til vinterhjul får din bil en større kontaktflade med vejen, så du er sikker på at have et ordentligt vejgreb, selv når sneen falder og vejene bliver glatte.

Når temperaturen daler og ligger fast på 7 grader, er vejtemperaturen så lav, at vi anbefaler at skifte til vinterdæk. Slip for at blive overrasket over sne og glatte veje, og vær på forkant med årstiden med et hjulskifte. Så er du godt kørende - hele året rundt.

Og hvis du lige vil gøre lidt ekstra for din bil, har vi naturligvis også originale vinterkomplethjul, fælge og hjulkapsler på lager, så din bil står knivskarpt gennem alle fire årstider. Kontakt os i butikken for mere information om, hvordan din bil bliver vinterklar.

Bestil tid på værkstedet

 

Kampagnepris på 19" LOEN vinterkomplethjul til ID.4 og ID.5

Netop nu kan du gøre en god handel på 19" LOEN Vinterkomplethjul til en skarp kampagnepris på kr. 14.995,-*

Med vinterhjul på din ID. sikrer du ikke blot din egen men også dine medtrafikanters sikkerhed gennem vinteren. 

Hos os oplever du et stort udvalg af vinterkomplethjul til netop din Volkswagen og vores tilbehørsspecialister står klar med kompetent rådgivning om nåde vinterhjul og andet vinterudstyr, der får dig og din Volkswagen trygt gennem vinteren. 

Kontakt tilbehørs- og reservedelsrådgivningen på 87 25 51 00 

eller bliv kontaktet

b84c7a52-cf09-4d16-afbb-525dd5f6d652_638018747309899170.jpg

 

 

Få installeret MinVolkswagen, når du er på værkstedet

MinVolkswagen er den direkte forbindelse mellem dig, din bil og dit værksted på din smartphone. Med appen MinVolkswagen kan du se detaljer om bl.a. bilens tilstand og din kørselsadfærd. Og i appens besked-funktion kan du chatte med dit værksted.

MinVolkswagen koster ikke noget at få installeret, og den er gratis at bruge. MinVolkswagen fås til de fleste Volkswagen modeller produceret fra 2010 og frem.

Test om din bil kan få MinVolkswagen

Bestil tid på værkstedet

 

*Vejledende pris kr. 16.999,-. Vinterhjulene er monteret med Bridgestone Blizzak LM005 235/55 R19 monteret på forhjulene og Bridgestone Blizzak LM005 255/50 R19 monteret på baghjulene. Tilbuddet gælder så længe lager haves.