Job og karriere


Hos Sølvsten Biler ved vi, at det er vores engagerede medarbejdere, der er med til at vi er mere end bare et bilhus. Vores bilhus er et af Danmarks mest avancerede bilhuse, dog er det vigtigste ikke vores bilhus, men vores dygtige medarbejdere, som hver dag samarbejder om at få avanceret udstyr, biler, kunder og know-how til at gå op i højere enhed med sigte på den bedst mulige kvalitet og den største kundetilfredshed.

Bilbranchen er i stor udvikling. Nye former for mobilitet, el, digitalisering og meget andet betyder at vi har brug for talenter, der vil være en del af udviklingen hos Sølvsten Biler.

Her på siden vil du jævnligt kunne finde opslåede ledige stillinger.

Vil du være en del af holdet? Send en uopfordret ansøgning

Hos Sølvsten Biler  er vi altid på udkig efter dygtige kollegaer. Du er velkommen til at sende din uopfordrede ansøgning.

Send uopfordret ansøgning

Ledig stilling

Tekniker til mekanisk værksted

Salgsrådgiver

 

Sølvsten Biler er autoriseret forhandler af landets stærkeste bilmærker: Volkswagen Personbiler, Volkswagen Erhvervsbiler, ŠKODA, SEAT og Audi Service.

Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over markante og indbydende biludstillinger, moderne værksteder med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr, dækcenter, klargøringscenter med alt i bilpleje samt et stort udvalg af reservedele og tilbehør.

Virksomheden betjener en omfattende kundekreds i store dele af det midtjyske, herunder såvel privat som offentlige virksomheder og leverer branchens højeste kvalitet og kundetilfredshed. Blandt andet blev vi kåret som Årets Volkswagen Forhandler i 2019, Årets ŠKODA Forhandler 2019, Danmarks Bedste Audi-team i 2018, Årets Volkswagen Forhandler 2016 og Danmarks Bedste Volkswagen værksted i 2014.

Koncernen beskæftiger omkring 100 engagerede og dygtige medarbejdere og opførte i 2018 et splinternyt domicil i Viborg, som er et af landets mest avancerede bilhuse forberedt til fremtiden.