Nyd ubegrænset frihed, uanset hvor turen går hen.

 

California er skabt til at give dig masser af mindeværdige oplevelser. Hvad enten du rejser mod nye eventyr gennem idylliske landskaber eller travle storbyer, så er California 6.1 5-stjernet luksus på fire hjul.

Nyd alle de praktiske multifunktioner i kabinen for ikke at tale om alle de innovative assistentsystemer, der gør California 6.1 til både en komfortabel hverdagsbil og fleksibel autocamper. Dertil kan du glæde dig over, at California 6.1 anses for at være en personbil, når du fx skal betale for at køre på broer. Og når dag endelig bliver til nat, hæver du nemt taget, så California hurtigt omdannes til et rummeligt soveværelse med plads til fire personer. Nyd ubegrænset frihed, uanset hvor turen går hen.

California Center Viborg er din California specialist i midtjylland. Vi er special uddannet i California og kan derfor give dig en detaljeret og profession rådgivning hele vejen rundt om den populære autocamper.

Som California Center vil du hos os altid opleve:

  • En California udstillingsmiljø i vores showroom
  • Mulighed for en uforpligtende prøvetur
  • Mulighed for at leje en Calfornia (hvis ledig i den ønskede periode)
  • Værksted med ekspertise i Volkswagen California

Prøvekørsel uden forpligtelser

For at få et rigtigt indtryk af California, er det altid en god idé at se, mærke og ikke mindst køre i den California model, der tiltaler dig. Bestil ganske uforpligtende en prøvekørsel her eller på telefon 87 25 51 10.