Volkswagen Viborg er Danmarks bedste Volkswagen Forhandler

Volkswagen Viborg på Lundborgvej er netop blevet hædret med titlen som Årets Volkswagen Forhandler 2019.

Den ærefulde titlen tildeles af den danske Volkswagen importør og udløser blandt andet et diplom og et tilskud til en fest for personalet. Men først og fremmest ligger der i titlen en stor anerkendelse for den toppræstation, som hele teamet hos Volkswagen Viborg har ydet.

Titlen som Årets Volkswagen Forhandler vinder man ved at have ydet det bedste resultat på en lang række målepunkter vedrørende blandt andet kundetilfredshed, salg og service.

Anerkendelse af stor betydning

”Volkswagen Viborg har over året haft nogle rigtige gode måneder og ellers ligget stabilt i performance året igennem. De kan velfortjent kalde sig årets bedste Volkswagen forhandler i 2019. Dette ville slet ikke kunne lade sig gøre uden et rigtigt stærkt hold, og det må man sige at Viborg har,” lyder det fra den danske Volkswagen importør.  

”Vi er naturligvis meget stolte over at have modtage denne her anerkendelse. Vi arbejder hver dag på at give vores kunder den bedste oplevelse og sikre høj kundetilfredshed, derfor kan vi også mærke, at denne anerkendelse betyder rigtig meget for alle 75 medarbejdere i virksomheden,” udtaler Steffen Christensen, Direktør hos Sølvsten Biler, der udover at sælge og servicere Volkswagen også er forhandler af ŠKODA, SEAT og Audi Servicepartner.