Spar 20% på hjulskifte d. 25.-26. marts

Når foråret kommer og temperaturerne nærmer sig 7 grader, er det igen tid til at få skiftet hjul. Og lige såvel som vi i efteråret alle ved, at det kan blive glat at køre med sommerdæk i det våde kolde vejr, kan det omvendt også være risikabelt at køre med vinterdæk om sommeren. Ved kørsel på vinterdæk om sommeren forringes bremselængden og dækkene slides mere. Det betyder også, at de skal skiftes oftere. Din bil kommer samtidig til at bruge mere brændstof, da dækkene har større kontakt til vejen.

Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig med hjulskiftet, så du slipper for besværet.

Lørdag den 26. og søndag den 27. marts holder vi hjulskifteweekend, hvor du kan få skiftet dine hjul for bare kr. 299,-*

Samtidig med at vi skifter dine hjul, kontrollerer vi også lys, olie, sprinklervæske, viskerblade og bremser, så du kan køre foråret sikkert i møde.

Vil du gerne slippe for besværet med at slæbe dine hjul frem og tilbage, så skifter, rengør og opbevarer vi dem gerne for kun kr. 699,- pr. halvår. Vi beder dig medbringe eventuelle låsebolte samt anføre, om vi opbevarer dine sommerhjul.

 

Book online

 

*Tilbuddet gælder kun 25.-26. marts 2023. Normalpris for hjulskifte kr. 375,-. Der tages forbehold for udsolgte tider.