Vi holder åbent med respekt for Coronavirus. Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder

Vores showroom, værksted, reservedels- og tilbehørsafdeling har åbent som vanligt, så du fortsat kan se vores mange attraktive modeller, få din bil på værksted eller finde den reservedel eller tilbehør du mangler (se åbningstider HER). Men vi gør det med ekstra stort hensyn til både dig og vores medarbejdere og efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifm. COVID-19.

Fra torsdag den 29. oktober træder en række nye restriktioner i kraft om blandt andet brug af mundbind. Vi har derfor igangsat yderligere tiltag for at beskytte kunder, medarbejdere og samarbejdspartnerne i huset.

Derfor skal alle, både kunder og medarbejdere bære mundbind i de områder af vores bilhus som er offentlig tilgængelige. Det betyder, at du som kunde skal bære mundbind, når din bil skal på værksted, du har brug for en reservedel eller skal besøge vores showroom.

For at beskytte vores medarbejdere har vi opsat afskærmning flere steder i vores bilhus. Du vil blandt andet opleve at indskrivning til værkstedet, indgang til reservedelsafdelingen, receptionen og enkelte medarbejderes arbejdsplads er skærmet af. Du bedes, som kunde, respektere disse afskærmninger og ikke bevæge dig bag dem.

 

dbda51aa-b550-487a-a5b8-1c607a01f97a_637394764380383157.jpg

 

Se hvordan vi gør det sikkert for dig og vores medarbejdere, at besøge vores bilhus.

Bil på værksted

Du kan besøge vores værksted og aflevere din bil i indskrivningen ganske som du plejer, bare med mundbind, håndsprit og afstand. Du kan også foretage et kontaktfrit værkstedsbesøg, ganske nemt.

Læg din nøgle i vores nøgleboks - Ved ankomst kan du aflevere din bilnøgle i vores nøgleboks i stedet for at aflevere nøglen i vores indskrivning.

Din bil er i trygge hænder - På værkstedet følger alle medarbejdere myndighedernes vejledning og medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker, ligesom bilnøgle renses inden den afleveres til dig. Når vi har udført det planlagte arbejde på din bil, kontakter vi dig for at aftale afhentning. Og husk at du med Volkswagen ServiceCam få en video-gennemgang fra værkstedet og se overslag på eventuelle anbefalede reparationer, direkte på din mobiltelefon.

Afhentning - Ved afhentning af din bil, bedes du følge myndighedernes anbefalinger om begrænset fysisk kontakt og holde den behørige afstand af hensyn til dig selv, andre kunder og vores medarbejdere. Du kan også afhente din bil via vores nøgleboks. Undgå helt betaling i kontanter.

Afhentning og levering af din bil på hjemmeadressen tilbydes uden beregning, så vidt det er muligt. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på tlf. eller mail.

 

94ad8e95-021b-4e13-9266-8a6151d99732_637197006378382840.jpg

Oplev og prøv ny eller brugt bil

Du kan fortsat opleve og prøvekøre nye og brugte biler hos os. Vi desinficeret og rengør alle biler mellem prøveture og beder dig anvende handsker samt mundbind, der udleveres af os, ved prøvekørslen. Af hensyn til dig selv, andre kunder og vores medarbejdere bedes du følge myndighedernes anbefalinger om brug af mundbind, begrænset fysisk kontakt og holde den behørige afstand.

 

 

Oplev bilen hjemme - aftalt et videomøde eller book en fremvisning på din adresse

Vi tilbyder, at man kan opleve en af vores nye eller brugte biler via video på din mobil. Fremvisning af ny eller brugt bil på hjemmeadressen tilbydes, så vidt det er muligt. Kontakt os på tlf. eller mail og hør mere om mulighederne.

 

Afhentning af ny eller brugt bil

Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Du skal dog bære mundbind, ligesom vores medarbejdere vil bære mundbind. Ved præsentation af bilens interiør, infotainment mv. inde i bilen, udleveres handsker til afbenyttelse, ligesom vores salgsrådgiver vil bære handsker.

Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Hør mere om mulighederne på tlf. eller mail.

94ad8e95-021b-4e13-9266-8a6151d99732_637197004718887250.jpg

 

Åbent hus og øvrige arrangementer

Du kan fortsat besøge os til åbent hus, hjulskifteweekend og andre arrangementer. Af hensyn til dig selv, andre kunder og vores medarbejdere, beder vi dig følge myndighedernes anbefalinger, bær mundbind, sprit af og holde afstand. Desuden sørger vi for at der er god plads omkring bilerne, ligesom vi er ekstra opmærksomme på at rengøre bilerne.

________________________________________________________

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Kontaktperson: Direktør Steffen Christensen, telefon 23 61 10 13.