Nyd ubegrænset frihed, uanset hvor turen går hen.

California 6.1 er skabt til at give dig masser af mindeværdige oplevelser. Hvad enten du rejser mod nye eventyr gennem idylliske landskaber eller travle storbyer, så er California 6.1 5-stjernet luksus på fire hjul.

Nyd alle de praktiske multifunktioner i kabinen for ikke at tale om alle de innovative assistentsystemer, der gør California 6.1 til både en komfortabel hverdagsbil og fleksibel autocamper. Dertil kan du glæde dig over, at California 6.1 anses for at være en personbil, når du fx skal betale for at køre på broer. Og når dag endelig bliver til nat, hæver du nemt taget, så California hurtigt omdannes til et rummeligt soveværelse med plads til fire personer. Nyd ubegrænset frihed, uanset hvor turen går hen.

Læs mere om California 6.1

 

Lej en California til din næste ferie

Storby- eller badeferie? Du behøver slet ikke at vælge. Hos Volkswagen Viborg kan du leje en Volkswagen California* til din næste ferie. Med effektive motorer, moderne udstyr, køkken, op til fire sovepladser og masser af opbevaringsplads er California den perfekte rejsepartner til din næste ferie.

 

VW California Coast 2,0 TDi 102 HK                                                   Kr. 1.000,- pr. dag

VW California Coast 2,0 TDi 150 HK DSG 4x4                                    Kr. 1.250,- pr. dag

VW California Ocean 2,0 TDi 150 HK DSG                                          Kr. 1.300,- pr. dag

Kontakt os

 

*Alle priser er oplyst i danske kroner (DDK) og inkl. moms. Ved leje medfølger 250 fri pr. dag. Øvrigt forbrug beregnes med 2 DKK pr. km. Lejeperioden i forbindelse med weekend er torsdag til mandag. I forbindelse med helligdage samt uge 26-36 er minimumslejen 7 dage. Autocamperen må af forsikringsmæssige årsager kun føres af personer over 25 år, der på udleveringsdagen har haft gyldigt kørekort B i mindst 2 år.